Hesabım
    ‘SEAL Team' ve 'SWAT' İkinci Sezon Onayı Aldı

    CBS, iki asker dizisi için devam kararı verdi

    CBS’te izleyici karşısına çıkan asker dizileri SEAL Team ve SWAT, ikinci sezonlarıyla ekran yolculuğuna devam edecek. İki dizi, Young Sheldon ile birlikte CBS’in erken ikinci sezon onayı alan dizilerinden oldu.

    CBS’in sevilen yapımlarından olmayı başaran SEAL Team ve SWAT, başarılı bir ilk sezon geçirdi ve 18-49 yaş arası yetişkin grubunda 1.8 reyting elde etmeyi başardı. Total seyircide ise SEAL Team 10.2 milyon izleyiciye ulaşırken SWAT 9.8 milyon kişiyi ekrana çekti.

    1970 yapımı diziden ve 2003 yapımı filmden uyarlanan SWAT, Shemar Moore'un imzasını taşıyor. Sony Pictures Television ve CBS Television stüdyolarının imzasıyla ekrana taşınan dizi, showrunner koltuğunda Shawn Ryan’a yer veriyor.

    CBS Television Stüdyoları tarafından yapılan SEAL Team ise başrolünde, yıllar sonra ekrana geri dönen ünlü aktör David Boreanaz’a yer veriyor.

    SEAL Team'in oyuncu kadrosunda Max Thieriot, Neil Brown Jr., AJ Buckley, Toni Trucks ve Jessica Paré yer alırken dizinin yönetici yapımcılığını Benjamin Cavell, Ed Redlich, Christopher Chulack, Sarah Timberman ve Carl Beverly üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top