Hesabım
    Humans’ın 3. Sezonu Haziran’da Başlıyor

    AMC’nin popüler dizisi 5 Haziran’da geri dönüyor

    AMC

    AMC'nin bilimkurgu dizisi Humans, 5 Haziran’da üçüncü sezonuyla ekranlardaki yerini geri almaya hazırlanıyor. AMC prömiyer tarihinin yanı sıra dizinin yeni sezonundan ilk bakış görsellerini de yayınladı.

    Teknolojik gelişmelerin insan hayatı üzerindeki etkilerini ekrana taşıyan Humans, sekiz bölümden oluşan üçüncü sezonunda, insanlar ve makineler arasındaki çizgilerin bulanıklaşmasını ve birbiri içine geçmeye başlamasını konu edinecek. Baskılanan Synth toplumu, tüm olumsuzluklara rağmen hayatta kalmaya ve insanlarla barış içinde olmaya çalışırken toplumun içinde yeni çatlakların oluşması düzeni yerle bir eder.

    Üçüncü sezonda Gemma Chan, Katherine Parkinson, Tom Goodman-Hill, Emily Berrington, Colin Morgan, Ivanno Jeremiah ve Ruth Bradley’nin rollerine geri dönerken Mark Bonnar kadroya yeni katılan isimlerden oldu.

    Lars Lundström imzalı ünlü İsveç dizisi Real Humans’tan uyarlanan dizini senaryosu Sam Vincent ve Jonathan Brackley ikilisinin imzasını taşıyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Derek Wax, Emma Kingsman-Lloyd, Sam Vincent, Jonathan Brackley, Lars Lundstrom, Henrik Widman, Vicki Delow, Beth Willis, Simon Maxwell ve Kristin Jones gibi isimler yer alıyor.

    AMC
    AMC
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top