Hesabım
    Douglas Smith ‘Big Little Lies’ın 2. Sezon Kadrosunda!

    Hikayeye yeni bir yüz daha eklendi

    HBO’nun Emmy ve Altın Küre ödüllü dizisi Big Little Lies, ikinci sezonda yeni bir karakteri daha izleyicisiyle buluşturacak. Kanadalı genç aktör Douglas Smith, usta oyuncu Meryl Streep’in ardından yeni sezon kadrosuna katılan ikinci yeni yüz oldu.

    Yakın dönemde The Alienist dizisiyle izleyici karşısına çıkan Douglas Smith, Big Little Lies’ın ikinci sezonunda ana karakterlerden birine hayat verecek. Smith’in canlandırdığı yetenekli deniz biyoloğu ve sörfçü Corey Brockfield, Shailene Woodley'nin canlandırdığı Jane’nin yeni çalışma arkadaşı olarak karşımıza çıkacak.

    Ekran yolculuğuna mini dizi olarak başlayan ancak başarılı geri dönüşlerin ardından ikinci sezon onayını alan Big Little Lies, yeni sezonunda, ilk sezon oyuncu kadrosunun neredeyse tamamıyla yola devam ediyor. Douglas Smith dışında kadroya yeni katılan bir diğer isimse usta oyuncu Merly Streep olmuştu. Ekranlarda görmeye alışık olmadığımız bir yüz olan Streep, dizide Alexander Skarsgård’ın annesine hayat verecek.

    Big Little Lies’ın ikinci sezonunun yönetmen koltuğunda Fish Tank ve American Honey filmlerinin ünlü yönetmeni Andrea Arnold yer alacak. Senaryosunda David E. Kelley’nin imzasını taşıyan dizinin 2019’da geri dönmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top