Hesabım
    The Handmaid’s Tale’ın Yeni Fragmanında Özgürlük Rüzgarı Var

    Hulu’nun ödüllü dizisi ikinci sezon prömiyeri için gün sayıyor

    25 Nisan’da ikinci sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanan The Handmaid’s Tale için yeni bir fragman yayınlandı. Emmy ödüllü Hulu dizisinin ikinci sezonu Offred’in hamileliği etrafında şekillenecek ve belli ki özgürlük teması, eskisinden çok daha baskın olacak.

    The Handmaid’s Tale’ın i​​kinci sezonu Offred ve diğer karakterlerin Gilead’ın karanlık güçlerine karşı başkaldırmasını ele alıyor. Offred doğacak çocuğunu Gilead’ın kötülüklerinden korumaya çalışıyor.

    İkinci sezonun oyuncu kadrosunda Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle ve Amanda Brugel gibi isimler boy gösteriyor.

    Bruce Miller imzalı dizi 25 Nisan’da yeni sezonun ilk iki bölümüyle Hulu’da izleyici karşısına çıkacak. Geri kalan haftalarda ise birer bölüm halinde yayınlanacak. Bu sezonun geçtiğimiz sezondan üç bölüm daha uzun olacağını hatırlatalım.

    MGM Television’ın hayata geçirdiği ve uluslararası dağıtımcılığını üstlendiği The Handmaid’s Tale, yürütücü yapımcı kadrosunda Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears ve Ilene Chaiken’e yer veriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top