Hesabım
    Netflix’ten Frank Miller ve Tom Wheeler Romanına Yeşil Işık!

    Cursed adlı uyarlama, Kral Arthur’un hikayesine bakış atacak

    Sin City’nin yazarı Frank Miller ve senarist Tom Wheeler’ın imzasını taşıyan Cursed adlı kitap, Netflix tarafından ekrana uyarlanıyor. Kral Arthur’un hikayesinden hareketle yola çıkan yapım, bu hikayedeki kilit karakterlerden biri olan Lady of the Lake’in öyküsünü ele alıyor.

    Netflix uyarlamasının başında kitabın yazarları Frank Miller ve Tom Wheeler var. İkili, kitabı ve dizinin senaryosunu eş zamanlı bir şekilde yazıyor. Kitabı Wheeler kaleme alırken Miller çizimlerini yapıyor. Tom Wheeler Renkli ve siyah beyaz ilüstrasyonlardan oluşan Cursed romanı 2019’da okurla buluşacak.

    Yürütücü yapımcılığını Miller ve Wheeler’ın üstlendiği Cursed’ün ilk sezonu on bölümden oluşacak.

    Cursed’ün başkarakteri genç Nimue’nin yazgısında, güçlü kahraman Lady of the Lake’e dönüşmek vardır. Annesinin ölümünün ardından genç bir balıkçıyla tanışan Nimue, onunla birlikte çıktığı zorlu yolculukta Merlin’i bulup ona eski bir kılıcı teslim etmeye çalışacaktır.

    Ronin, Daredevil: Born Again, The Dark Knight Returns, Sin City, 300 gibi çizgi ve grafik romanlarıyla dünya çapında ünlenen Frank Miller, Robert Rodriguez ile birlikte kült film Sin City’nin yönetmen koltuğuna da geçmişti. Lego: Ninjago Movie’nin ortak senaristlerinden olan Tom Wheeler ise önümüzdeki yıl vizyona girecek Vostok ve Dora the Explorer’ın senaryolarını kaleme alan isim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top