Hesabım
    La Casa De Papel 2. Kısım Bölümleriyle Netflix’e Geri Dönüyor

    Kalan bölümler 6 Nisan’da platforma yükleniyor

    İspanya Kraliyet Darphanesi’nde gerçekleşen sıradışı bir soygunu konu edinen La casa de papel ikinci kısım bölümleriyle Netflix’te izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

    "Çernobil Planı" adını verdikleri çok katmanlı ve bir hayli zorlu soygun planını uygulamak üzere harekete geçen soyguncular için zaman daralıyor. Takma adları Tokyo, Nairobi, Rio, Berlin, Helsinki, Oslo, Denver ve Moskova olan sekiz soyguncunun maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

    Álex Pina’nın imzasını taşıyan ve bu sezonun en popüler işlerinden biri olmayı başaran La casa de papel’in senaryosunu Esther Martínez Lobato, Álex Pina, Javier Gómez Santander, Pablo Roa, Fernando Sancristóval, Esther Morales ve David Barrocal kaleme aldı.

    La casa de papel’in başlıca rollerindeki sekiz soyguncuya Úrsula Corberó (Tokyo), Paco Tous (Moskova), Pedro Alonso (Berlin), Alba Flores (Naioribi), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Darko Peric (Helsinki) ve Roberto García Ruiz (Oslo) hayat veriyor. Profesör rolünde ise Álvaro Morte’yi izliyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top