Hesabım
    Julia Roberts’lı “Homecoming” Dizisine Oscarlı Oyuncu Sissy Spacek Dahil Oldu!

    Sissy Spacek dizide, Julia Roberts’ın karakterinin annesini canlandıracak.

    Julia Roberts’ın başrolünü üstlendiği gerilim dizisi “Homecoming”, kadrosuna yeni oyuncular eklemeye devam ediyor. Dizi kadrosuna son olarak “Coal Miner's Daughter” filmi ile Oscar ödülü kazanan aktris Sissy Spacek katıldı. Toplamda 6 Oscar adaylığı bulunan yıldız ismi “Carrie”, “In the Bedroom” ve “Missing” gibi filmlerde izlemiştik.

    Amazon platformunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan yapım, fenomen dizi “Mr. Robot”un yaratıcısı Sam Esmail’in imzasını taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda “Erin Brockovich” ile Oscar kazanan Julia Roberts, 2 Emmy ödüllü Bobby Cannavale, “Selma” filminden tanıdığımız Stephan James, “Girls” dizisi ile yıldızı parlayan Alex Karpovsky, Marianne Jean-Baptiste, Sam Marra ve Hong Chau gibi isimler yer alıyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Sam Esmail, Chad Hamilton, Eli Horowitz, Micah Bloomberg, Alicia Van Couvering, Chris Giliberti, Alex Blumberg, Matt Lieber, Julia Roberts, Lisa Gillan ve Marisa Gill gibi isimlerden kurulu.

    Gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatının ve tesiste yaşananların anlatılacağı “Homecoming” dizisinde; Julia Roberts sosyal hizmet görevlisi Heidi’yi, Bobby Cannavale hırslı patron Colin Belfast’i, Stephan James sivil hayata dönmeye çalışan bir asker olan Walter Cruz’u, Alex Karpovsky gizli birimde çalışan Craig’i ve kadroya yeni katılan Sissy Spacek ise Heidi’nin annesi olan Ellen Bergman karakterine hayat verecek. Daha şimdiden ilk iki sezonun onayını almayı başaran dizinin bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top