Hesabım
    Emily Ratajkowski ‘Bright Futures’ın Başrolünde!

    Dizinin başlıca rollerini kimin üstleneceği belli oldu

    NBC’nin pilot bölüm hazırlıkları süren yeni dizisi Bright Futures başrol oyuncularına kavuştu. Tek kameralı çekilen komedi dizisinin başlıca rollerini Emily Ratajkowski, Shameik Moore, Calum Worthy, Jimmy Tatro ve YouTuber Lilly Singh paylaşacak.

    Birght Futures, black-ish’in yaratıcısı Kenya Barris ile devam dizisi grown-ish’in senaristleri Hale Rothstein, Danny Segal ve Isaac Schamis tarafından hayata geçiriliyor. Ayrıca Lisa Kudrow’un da anlatıcı olarak projeye eklendiği açıklandı. Dizinin senaryosu üniversiteyi bitirip yetişkinliğe adım atan ve yeni mesleklerine alışmaya çalışan bir arkadaş grubunun yaşamına odaklanacak.

    Dizide Moore’u kaza avukatı Aaron; Worthy’yi senarist olmak isteyen Danny; Singh’i üniversiteden yeni mezun olmuş taze doktor Sid; Tatro’yu grubun en sadık karakterlerinden Berger, Ratajkowski’yi ise herkesin hayranlık duyduğu Sarah rollerinde izleyeceğiz.

    Bright Futures’ın yürütücü yapımcılığını dizinin yaratıcıları ve senaristleri Kenya Barris, Hale Rothstein, Danny Segal ve Isaac Schamis üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top