Hesabım
    “Roseanne” Yeni Sezon Onayını Tek Bölümle Aldı!

    Uzun aradan sonra ekranlara geri dönen "Roseanne" yeni sezon onayını çabuk kaptı.

    Bir dönemin klasikleşmiş sitcom dizisi “Roseanne”, 27 Mart tarihinde ABC ekranlarına geri döndü. 21 yıl aradan sonra yeni sezonuyla geri dönen dizinin yeni sezon onayı alması uzun sürmedi.

    Dizinin bir saatlik özel prömiyer bölümünün ardından 11. sezon onayını alması pek de sürpriz bir gelişme değil. Prömiyer bölümünün reytingi, dizinin final bölümünden bile daha fazla reyting getirince, izleyicilerin diziyi ne kadar özlemiş oldukları ortaya çıktı. Bu durumdan oldukça memnun olan kanal da dizinin hayranlarına çok geçmeden müjdeli haberi verdi. Dizinin yeni sezonunda, Roseanne Barr, John Goodman, Laurie Metcalf, Alicia Goranson, Sara Gilbert ve Michael Fishman gibi büyük yıldızlar orijinal serideki rolleriyle karşımıza çıktı. Dizi kadrosuna yeni katılan oyuncular ise Emma Kenney, Ames McNamara ve Jayden Rey oldu.

    Orta sınıfa mensup Corner ailesinin gündelik hayatını ekrana taşıyan “Roseanne” dizisi, 1988-1997 yılları arasında dokuz sezon boyunca devam etmişti. Geçtiğimiz Salı günü 21 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen dizi, 18.2 milyon izleyiciyle ABC kanalının 2008 yılından bu yana en çok izlenen dizisi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top