Hesabım
    The Missing Devam Ediyor!

    Bu kez Amsterdam’da geçecek olan dizi yine Julien Baptiste’i takip ediyor

    BBC One’da yayınlanan popüler dizi The Missing’in karakterleri yeni bir devam dizisiyle tekrar ekranlarda olacak. 2014-2016 yılları arasında yayınlanan The Missing’in başkarakteri Julien Baptiste, maceralarına yeni bir dizide devam edecek. Ünlü karaktere bir kez daha Türkiye doğumlu Fransız aktör Tchéky Karyo hayat verecek.

    Tchéky, orijinal dizinin iki sezonunda başkarakter Julien Baptiste olarak izleyici karşısına çıkmıştı. İlk sezonda Fransa’daki kayıp çocuk vakalarını inceleyen Baptiste, ikinci sezonda Almanya’nın yolunu tutmuştu.

    Dizinin yeni hikayesi Amsterdam’da hayat bulacak, Baptiste ve eşinin Hollanda’ya yaptığı seyahatle başlayan macerayı ele alacak. Amsterdam’dayken eski sevgilisi olan polis şefinin acil çağrısıyla harekete geçen Baptiste, zorlu bir davada ona yardım etmeyi kabul eder ve Amsterdam’ın tehlikeli yeraltı dünyasıyla tanışır.

    Geçtiğimiz yıl dizinin yaratıcıları ve senaristleri Jack ve Harry Williams üçüncü bir dizidense yeni bir devam dizisinin gerçekleşmesinin daha muhtemel olduğunu açıklamışlardı.  

    Prömiyer tarihi henüz belli olmayan Baptiste’in çekimleri bu yılın sonlarında Amsterdam’da ve Belçika’da başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top