Hesabım
    The Good Doctor’ın 2. Sezon Oyuncu Kadrosunda Değişiklikler Var

    Dizinin yeni devamlı karakterler belli oldu

    ABC kanalında izleyici karşısına çıkan ve geçtiğimiz yayın döneminin en popüler yapımlarından biri olmayı başaran The Good Doctor, ikinci sezon onayını alırken zorlanmamıştı. Hiç vakit kaybetmeden yeni sezon hazırlıklarına başlayan dizi, oyuncu kadrosunda güncellemeler yapıyor. 

    The Good Doctor’ın ikinci sezonunda Will Yun Lee, Fiona Gubelmann ve Christina Chang’i dizinin devamlı karakterleri olarak göreceğiz. Ayrıca, ilk sezonda başkarakter Doktor Shaun’un komşusu rolünde izlediğimiz Paige Spara da yeni sezonda kontrata imza atarak ana oyuncu kadrosuna katılan isimler arasındaki yerini aldı.

    The Good Doctor’ın yeni sezonunda yaşanan bir diğer değişiklik ise Chuku Modu’nun vedası oldu. Dr. Jared Kalu karakterine hayat veren oyuncu ikinci sezonda yer almayacak.

    Chang, hikayede Dr. Neil Melendez’in azimli meslektaşı Dr. Audrey Lim’e hayat vermeye devam ederken Gubelmann ve Lee, Dr. Morgan Reznick’in ekibine dahil oluyorlar.

    Sony Pictures TV ve ABC Stüdyoları tarafından hayata geçirilen The Good Doctor, ekranın en hit işlerinden birine dönüşmüş ve beklendiği gibi erken bir yeni sezon onayı almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top