Hesabım
    George Clooney'li “Catch-22” Kadrosuna Hugh Laurie’yi Kattı!

    George Clooney dizide yönetmen ve yapımcı olarak da görev alıyor.

    George Clooney’nin yeni dizisi “Catch-22”, yetenekli ekibine yeni yıldızlar eklemeye devam ediyor. Mini dizinin kadrosuna son olarak, 3 Altın Küre ödüllü İngiliz aktör Hugh Laurie dahil oldu.

    Altı bölümden oluşacak mini dizinin kadrosunda şimdilik George Clooney ve Christopher Abbott yer alıyor. Senaryo Luke Davies ile David Michôd’un imzasını taşırken, yönetmenlik koltuğunda George Clooney ve Grant Heslov oturuyor. Yürütücü yapımcı olarak George Clooney, Grant Heslov, Richard Brown ve Steve Golin’in görev aldığı dizi, Hulu platformunda yayınlanacak. Ayrıca George Clooney, bu diziyle birlikte 1994-2009 yılları arasında yayınlanan “ER” dizisinden bu yana ilk defa ekran izleyicisinin karşısına çıkacak.

    Amerikalı yazar Joseph Heller’ın ünlü romanı Catch 22’dan uyarlanan dizide, II. Dünya Savaşı döneminde Amerikan ordusunda görev yapan, B-25 bombardıman uçağı pilotu Yüzbaşı John Yossarian’ın (Christopher Abbott) hayatı konu ediliyor. Yossarian’ın en büyük derdi kendi ordusuyladır. Ordu, askerlik görevini bitirmesi için gereken uçuş sayısını her geçen gün artırmaktadır. Eğer Yossarian, kendisine verilen bu tehlikeli görevden ayrılmak isterse Madde 22’yi aşması gerekecektir.

    Dizi kadrosuna yeni katılan Hugh Laurie’yi birçoğumuz “House” dizisinden tanıyoruz. Başarılı oyuncu bu dizideki performansıyla 2 Altın Küre ödülü kazanmıştı. Mini dizi “The Night Manager”da başrolü üstlenen aktör, HBO komedisi “Veep”te de rol aldı. Bu iki diziyle de Emmy’e aday gösterilen oyuncuyu son olarak Hulu’nun “Chance” dizisinde izlemiştik.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top