Hesabım
    Suç Dizisi ‘Dirty John’un Diğer Başrolü Eric Bana Oldu

    Gerçek suç olaylarından uyarlanan dizide John Meehan’a hayat verecek

    Bravo’nun gerçek vakalardan uyarladığı suç dizisi Dirty John’un başrolüne Eric Bana getirildi. Bana, oyuncu kadrosunda diğer başrol Connie Britton’ın yanına eklendi.

    Dirty John’un senaryosunu, Chance dizisinin ortak yaratıcısı Alexandra Cunningham kaleme alıyor. Senaryo, Los Angeles Times muhabiri Christopher Goffard’ın hazırladığı podcast programından uyarlanıyor. Ayrıca Goffard’ın yazdığı makalelerdeki olaylar da dizide yer bulacak.

    İlk kez Amerikan yapımı bir dizide rol almaya hazırlanan Bana, hikayede John Meehan karakterine hayat verecek. Dizi ilk sezonunda John Meehan ve sevgilisi Debra Newell’in arasındaki ilişkinin çıkmaza sürüklenmesini konu edinecek. Debra Newell rolünde ise Connie Britton’ı izleyeceğiz.

    Universal Cable Productions, Los Angeles Times Studios ve Atlas Entertainment’ın hayata geçirdiği dizi, Bravo’dan ilk iki sezon onayını almayı başardı. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Connie Britton, Alexandra Cunningham, Richard Suckle, Charles Roven, Mark Herzog, Christopher G. Cowen ve Chris Argentieri yer alıyor.

    Bana’nın beyazperdede boy gösterdiği filmler arasında Black Hawk Down, The Hulk, Troy, Star Trek, Funny People ve Lone Survivor gibi hit yapımlar var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top