Hesabım
    Big Little Lies’ın Oyuncu Kadrosu Son Halini Aldı

    İlk sezondan dört oyuncu rollerine geri dönerken 2 yeni yüz daha kadroya eklendi

    HBO’nun bol ödüllü uyarlama dizisi Big Little Lies, ikinci sezon oyuncu kadrosuna son şeklini verdi.

    İlk sezonda boy gösteren Kathryn Newton, Robin Weigert, Merrin Dungey ve Sarah Sokolovic’in yeni sezon kadrosunda da yer alacağı kesinlik kazanırken Crystal Fox ve Mo McRae ikinci sezonun yeni yüzleri olarak karşımıza çıkacak.

    Newton, Fox ve Sokolovic’in karakterleri, ikinci sezonda devamlı karakterler olarak hikayede yer alacak. Weigert’ın canlandırdığı Dr. Amanda Reisman karakteri ise birkaç bölümde izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca yeni oyunculardan Dungey’i Dedektif Adrienne Quinland; McRae’yi ise Michael Perkins rollerinde izleyeceğiz.

    Başroller Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Adam Scott, Laura Dern, Shailene Woodley, Zoë Kravitz’in ikinci sezonda rollerine geri döneceği geçtiğimiz aylar içerisinde belli olmuştu. Aynı şekilde Meryl Streep ve Douglas Smith de ikinci sezonla birlikte dizinin kadrosuna eklenmişti.

    Big Little Lies’ın yürütücü yapımcılığını David E. Kelley, Nicole Kidman, Per Saari, Reese Witherspoon, Bruna Papandrea, Jean-Marc Vallée, Nathan Ross, Gregg Fienberg ve Andrea Arnold üstleniyor. İkinci sezonun tüm bölümlerini ünlü yönetmen Andrea Arnold yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top