Hesabım
    The Stand: Merakla Beklenen Stephen King Uyarlaması Diziye Dönüşebilir

    Yıllardır rafta bekleyen proje için yeni bir ihtimal doğdu

    Stephen King’in ünlü romanı The Stand mini dizi formatında ekran izleyicisiyle buluşabilir.

    The Stand romanından uyarlanacak iddialı film projesi yıllardır sırasını bekliyor. Uyarlama proje için 2014’e kadar David Yates, Ben Affleck ve Scott Cooper gibi yönetmenlerin adı geçmiş ancak nihayetinde koltuk Josh Boone’nin olmuştu. Ancak 2014 yılında atılan bu büyük adımın ardından projeyle ilgili hiçbir gelişme yaşanmamıştı.

    Stephen King hayranı olduğu bilinen Josh Boone’nin bu süreçte Revival ve Lisey’s Story gibi King uyarlamaları üzerinde çalıştığı konuşulsa da şimdilerde New Mutants filminin hazırlıklarını sürdüren yönetmenin, The Stand konusunda fikir değiştirebileceği söyleniyor.

    Son çıkan haberlere bakılırsa uzun süredir askıda olan The Stand uyarlaması artık sinema filmi olarak değil ancak on bölümlük bir mini dizi olarak izleyiciyle buluşabilir. On saatlik bir yapımdan oluşan dizinin, CBS All Access platformunda yayınlanması bekleniyor. Eğer gerçekleşirse yönetmen koltuğunun yine Boone’ye emanet edileceği de notlar arasında.

    Boone, 2014’te projenin başına geldiğinde verdiği röportajda The Stand uyarlamasının "A sınıfı" oyunculardan oluşan, üç saatlik bir epik film olacağından bahsetmişti. Uzun süredir heyecanla beklenen projenin ertelenmesinin ana nedeni ise yönetmenin takvimsel yoğunlukları olarak gösteriliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top