Hesabım
    Meryl Streep’in Big Little Lies Setindeki İlk Görseli Geldi

    Streep’in setteki ilk gününü Nicole Kidman paylaştı

    Big Little Lies’ın ikinci sezon kadrosuna eklenen Meryl Streep’in setten ilk karesi yayınlandı. Usta aktrisin setteki ilk gününü Nicole Kidman, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu.

    Kidman’ın yayınladığı fotoğrafta Kidman, Kidman’ın dizideki çocukları ve babaanneleri rolündeki Streep yer alıyor. Ekranda görmeye alışık olmadığımız bir isim olan Streep’in Big Little Lies kadrosuna katıldığı Ocak ayında duyurulmuş ve haber büyük yankı uyandırmıştı. Üç Oscarlı aktris dizide, Alexander Skarsgård’ın canlandırdığı Perry Wright karakterinin annesi Mary Louise Wright’a hayat verecek. Mary Louise torunlarını kontrol etmek için Monterey kasabasının yolunu tutacak.

    Sekiz dalda Emmy ödüllü Big Little Lies ikinci sezonunda Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern ve Zoe Kravitz’ten oluşan ana kadrosunu koruyor. Liane Moriarty’nin yazdığı hikayeden uyarlanan dizinin senaristliğini David E. Kelley üstlenmeye devam ediyor.

    Big Little Lies’ın yürütücü yapımcı kadrosunda Kidman ve Witherspoon’a Per Saari, Bruna Papandrea, Jean-Marc Vallée, Nathan Ross ve Gregg Fienberg eşlik ediyor. İlk sezonun yönetmen koltuğundaki Jean-Marc Vallée ise bu sezonda koltuğu Andrea Arnold’a teslim ediyor.

    First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

    A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top