Hesabım
    Mozart in the Jungle’dan Veda Haberi Geldi

    Dört sezonun ardından ekrana veda ediyor

    Amazon’un sevilen dizisi Mozart in the Jungle, dördüncü sezonunun ardından izleyicisine veda ediyor.

    Ünlü Meksikalı aktör Gael García Bernal’in başrolünde yer aldığı Mozart in the Jungle, ilk olarak 2013 yılında pilot bölümüyle izleyici karşısına çıkmış; 2014’ün Aralık ayında ise ilk sezonuyla ekranlara “merhaba” demişti.

    New York Symphony’nin sahnesinde ve perde arkasında yaşananları ele alan müzik dizisi, 2016 Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Müzikal Dizi dalında ödüle layık görülmüştü. Geçtiğimiz iki yılda ise ses tasarımı dalında Emmy Ödülü kazanmıştı.

    Dizinin yürütücü yapımcıları Paul Weitz, Will Graham, Roman Coppola ve Jason Schwartzman final kararıyla ilgili yaptıkları duyuruda dizinin dört sezonuyla gurur duyduklarını belirtirken oyuncu kadrosu, teknik ekip, Amazon ve dizinin hayranlarına minnetar olduklarını belirttiler.

    Mozart in the Jungle’ın oyuncu kadrosunda Gael García Bernal’a Lola Kirke, Saffron Burrows, Malcolm McDowell, Hannah Dunne ve Bernadette Peters eşlik ediyor. Prodüksiyonu Amazon Stüdyoları tarafından yürütülen dizi Blair Tindall’ın Mozart in the Jungle: Sex, Drugs & Classical Music adlı anı kitabından uyarlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top