Hesabım
    Babylon Berlin'in Yapımcı Şirketi Futbol Dizisi Çekiyor

    Beta Film, yeni projesinde Red Bull ile işbirliği yapacak

    Dev prodüksiyonlu Alman dizisi Babylon Berlin’in yapımcısı Beta Film, yeni projesinin hazırlıklarına başladı. Beta film, futbol dünyasının karanlık tarafına bakış atacak The Net adlı yeni dizisinde, Red Bull Media House ile işbirliği yapmaya hazırlanıyor.

    Beş farklı ancak birbirine bağlı diziden oluşan The Net, uluslararası futbol sektöründe yaşananları ele alacak. Dizilerin her biri sekizer bölümden oluşurken dünyanın farklı yerlerinden farklı karakterlerin hikayesini izleyecek. Dizinin ana karakterleri arasında futbolcuların yanı sıra hakem, kulüp doktoru ve avukat gibi meslek grupları da var.  

    Futbol sahalarının arka planında yaşananları aktarmayı hedefleyen The Net bu ışıltılı dünyanın şike, organize suçlar, doping ve kara para aklama gibi karanlık taraflarını ekrana yansıtacak.

    Beta Film’in hit dizisi Babylon Berlin, Alman yazar Volker Kutscher'in çok satan romanından uyarlanmış ve 20. yüzyılın başlarında Berlin’de hayat bulan olayları polis dedektifi Gereon Rath’ın hikayesi üzerinden ele almıştı. Ünlü Alman yönetmen Tom Tykwer’in imzasını taşıyan dizinin başarısı ülkesi Almanya’yı aşıp uluslararası alana yayılmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top