Hesabım
    Murphy Brown Kadrosu Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada

    Ekranlara geri dönmeye hazırlanan diziden ilk görsel geldi

    Murphy Brown’ın başrol oyuncuları yıllar sonra aynı karede buluştu.

    1988 yılında ekrana merhaba diyen ve on sezon boyunca hayranlarıyla buluşan dizi, sonbahar aylarında yeni bölümleriyle CBS ekranlarına geri dönmeye hazırlanıyor.

    Orijinal seride olduğu gibi Candice Bergen’ın başrolde yer aldığı sitcom dizi, geçtiğimiz günlerde orjinal serinin diğer başrolleri Faith Ford (Corky Sherwood), Jo​​e Regalbuto (Frank Fontana) ve Grant Shaud (Miles Silverberg)’u da kadrosuna katmıştı.  

    Dizinin çekimleri için yıllar sonra bir araya gelen ekip aynı fotoğraf karesinde buluştu. Görsel, Candice Bergen’ın Instagram hesabından paylaşıldı.

    Will & Grace, Roseanne ve Cagney & Lacey gibi ekran klasiklerini de yeniden izleyiciyle buluşturan CBS, Murphy Brown’ın 13 bölümden oluşan ilk sezon onayını vermişti.  

    On sezonu kapsayan ekran yolculuğu boyunca 62 dalda Emmy ödülüne aday gösterilen Murphy Brown, bunlardan 18’ini evine götürdü. Dizi ayrıca 15 dalda aday gösterildiği Altın Küre ödüllerinden 3 ödülle ayrıldı.

    Dizinin prodüksiyonunu, orijinal seride olduğu gibi Warner Bros. Television üstleniyor. Diane English’in senarist ve yürütücü yapımcı olarak yer aldığı projenin yürütücü yapımcıları arasında Candice Bergen da var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top