Hesabım
    Glenn Howerton ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’ya Geri Dönüyor

    Kaitlin Olson gizemi sonlandırdı

    It’s Always Sunny in Philadelphia tarafında bir süredir yılan hikayesine dönen Glenn Howerton meselesi şimdilik aydınlanmış gibi görünüyor. Uzun soluklu dizide Dee karakterine hayat veren Kaitlin Olson’ın açıklamalarına bakılırsa Glenn Howerton, birkaç bölümlüğüne It’s Always Sunny in Philadelphia’ya geri dönüyor.

    TheWrap’e verdiği röportajla, yaklaşık bir yıldır süren söylentilere son noktayı koyan Olson, “Glenn Howerton'ın birkaç bölümlüğüne geri döndüğünü biliyorum. Detayları bilmiyorum ancak hikayeye nasıl geri döndüğünü biliyorum ve bu kesinlikle harika olacak” dedi.

    Şimdilerde A.P. Bio’nun başrolünde boy gösteren Howerton, geçtiğimiz aylarda Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Dennis karakterinin geri dönüp dönmediğini söylerse gelecek sezonun konusunu ele vereceğini belirttikten sonra karakterin dönüp dönmeyeceğini bilmediğini söylemiş ve “Mesele neden ‘benim’ geriye dönmem üzerine kuruluyor anlamıyorum. Ben burdayım. Mesele ‘Dennis’in dönüp dönmeyecek olması. Dennis sonsuza dek gitmiş de olabilir” demişti.

    13. ve 14. sezon onaylarını alan It’s Always Sunny in Philadelphia FX ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top