Hesabım
    Joe Hill İmzalı ‘NOS4A2’ Ekrana Uyarlanıyor

    Korku türündeki yapım AMC’de izleyiciyle buluşacak

    AMC, Joe Hill’in çok satan korku romanı NOS4A2’yu televizyon izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

    On bölüm halindeki ilk sezonu sipariş edilen dizinin showrunner koltuğu, Fear The Walking Dead’de imzası bulunan Jami O’Brien’e emanet edildi. O’Brien aynı zamanda projenin yaratıcısı olarak görev yapıyor.

    NOS4A2 genç sanatçı Vic McQueen’in başından geçen doğaüstü maceraları ele alıyor. Charlie Manx çocukların ruhlarını çalıp onlardan aldığı mutluluğu, Christmasland adını verdiği dünyasında depolayabilen bir ölümsüzdür. Manx’in hayal dünyasındaki bir kasaba olan Christmasland’in özelliği ise burada her gün Noel’in yaşanması ve mutsuzluk diye bir kavramın olmamasıdır. Vic, olağanüstü bir şekilde Manx’i görebildiğini keşfeder. Şimdi Vic aklını kaybetmeden önce Manx’i alt edip kurbanlarını kurtarmak zorundadır.

    NOS4A2, AMC ve Tornante Television işbirliğinde ekrana taşınıyor. Projenin diğer AMC projeleri The Son, Dietland ve Lodge 49 gibi yaklaşık bir yıldır senarist odasında olduğu ve birkaç farklı senaryo üzerine çalışıldığı biliniyor. Yürütücü yapımcı tarafında Hill, O’Brien ve Lauren Corrao görev yapıyor.

    Dizinin 2019’da izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top