Hesabım
    Sacha Baron Cohen Netflix Dizisi The Spy’ın Başrolünde!

    Ünlü ajan Eli Cohen’e hayat verecek

    Sacha Baron Cohen, Netflix’in yeni casus dizisi The Spy’ın başrolünde yer alacak. Ünlü aktör, mini dizide başkarakter Ajan Eli Cohen’e hayat verecek.

    Altı bölümden oluşan The Spy, 1960’lı yıllarda geçiyor ve dönemin ünlü ajanı Eli Cohen’in maceralarını ele alıyor. İsrail adına Suriye’de casusluk yapan Cohen, yeni görevi için Şam’da yaşamay başlar. Cohen kısa süre içerisinde kendisini Suriye yüksek sosyetesine kabul ettirmeyi başarır ve bu sayede edindiği siyasi bağlantılar aracılığıyla dönemin politikalarına şekil verir.

    The Spy’ın senaryosu ve yönetmen koltuğu Gideon Raff’a emanet edilirken dizinin yapımcılığını Légende Films ve Alain Goldman üstleniyor. Dizinin Fransa hariç dünya çapındaki dağıtımını Netflix platformu gerçekleştirecek.

    Borat filmiyle dünya çapında yıldızlaşan Sacha Baron Cohen sonrasında beyazperdede Bruno, Les Miserables, Hugo, The Dictator ve Madagascar gibi yapımlarda boy gösterdi. Oyuncu ekranda ise en son Seth Rogen’ın Netflix için yaptığı Hilarity for Charity’de göründü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top