Hesabım
    Dünyanın En Çok İzlenen Dizisi ‘NCIS’ 16. Sezon Onayını Aldı

    Efsane CBS dizisi bir sezon daha ekranlarda

    CBS en çok izlenen drama dizisi NCIS’e 16. sezon onayını verdi. Ayrıca dizinin başrol oyuncusu ve yürütücü yapımcısı Mark Harmon ile de anlaşma tazeledi.

    Dünyanın en çok izlenen drama dizisi olan NCIS ortalama 17 milyon izleyiciye ulaşarak kanalın tüm zamanlar en çok izlenen beş dizisinden biri olmayı başarıyor. CBS’in dijital platformlarında da benzer bir başarıyı yakalayan dizi, 200’den fazla ülkede yayınlanıyor ve Eurodata TV Worldwide ve Monte Carlo Television Festivali’nden aldığı “dünyanın en çok izlenen dizisi” unvanını korumaya devam ediyor.

    CBS Entertainment Genel Müdürü Kelly Kahl dizinin yeni sezonunu anons ettiği konuşmasında dizinin her yaştan ve ülkenin ve dünyanın her yerinden insana hitap ettiğini; karakterlerinin ve hikayesinin sayesinde televizyonun en tutkulu fanlarını yarattığını söyledi.

    Prömiyerini 2003 yılında CBS kanalında yapan dizi, geçtiğimiz günlerde sevilen oyuncularından Pauley Perrette’nin veda haberiyle hayranlarını üzmüştü. Dizide Abby Sciuto karakterine hayat veren oyuncu, Twitter hesabından yayınladığı paylaşımda dizideki son sahnesini çektiklerini ve bölümün 8 Mayıs’ta yayınlanacağını açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top