Hesabım
    Gökçe Bahadır’dan Sürpriz "Medcezir" Performansı!

    Dizi için Medcezir şarkısını seslendirdi

    Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, başrolünde yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler için mikrofonu eline aldı ve Levent Yüksel’in sevilen şarkısı Medcezir’i seslendirdi.

    Star TV’nin popüler dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de Oya karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, Salı akşamı izleyiciyle buluşacak olan yeni bölümde Medcezir yorumuyla ses getirmeye hazırlanıyor. Oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de büyük beğeni toplayan Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler’de ilk kez şarkı söyleyerek hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı.

    Gökçe Bahadır, sözleri Sezen Aksu’ya, bestesi ise Levent Yüksel’e ait olan unutulmaz şarkı Medcezir’i seçme nedenlerini ve heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu dizideki ilk şarkım olacak. Üstelik herkesin bildiği ve sevdiği bir şarkıya farklı bir yorum oldu. Dizimizin müziklerini yapan Cem Öğet’in katkılarıyla tabi ki. Benim de çok sevdiğim bir Levent Yüksel şarkısı. Bu parçayı dizide Oya’nın 96 yılında lisede çaldığı saf temiz aşkı en iyi anlatan şarkılardan biri olduğu için seçtik.  Ufak Tefek Cinayetler izleyicisine bizden hediye olsun, umarım severler.”

    Ay Yapım tarafından hayata geçirilen Ufak Tefek Cinayetler’in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer var. Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizi yeni bölümüyle 17 Nisan Salı akşamı Star ekranlarında olacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top