Hesabım
    Netflix’in Vampir Dizisi V-Wars'un Başrolüne Ian Somerhalder Geldi

    Yeni Netflix dizisi IDW basımı romanlardan uyarlanıyor

    Netflix’in aynı adlı vampir romanlarından uyarladığı V-Wars, oyuncu kadrosunda Ian Somerhalder’e yer verecek. Vampire Diaries’ten tanıdığımız aktörü on bölümden oluşan ve ilk sezon onayını alan dizinin başrolünde izleyeceğiz.

    V-Wars, Somerhalder’in hayat vereceği Doktor Luther Swann’ın sınırları zorlayan hikayesini ele alacak. Swann’ın en yakın arkadaşı Michael Fayne, kaptığı gizemli bir virüs yüzünden insanları yiyen bir çeşit vampire dönüşür. Hastalık çok hızlı bir şekilde yayılır; toplum normal insanlar ve vampirler olarak iki kutba ayrılır. Swann neler olduğunu çözmeye çalışırken Fayne vampirlerin lideri haline gelecektir.

    Ünlü yazar Jonathan Maberry’nin çok satan V-Wars serisi, ünlü yayınevi IDW Publishing’in imzasıyla basılmıştı. Seriden uyarlanan dizinin showrunner koltuğunda William Laurin ve Glenn Davis yer alıyor. Brad Turner ise hem yönetmen hem de yürütücü yapımcı sıfatlarıyla projeye dahil oldu. Diğer yürütücü yapımcılar arasında Eric Birnberg, Thomas Walden David Ozer, Ted Adams ve Games Gibb var.

    V-Wars projesi ilk olarak 2014’te, Entertainment One imzasıyla ekrana aktarılacaktı. Ancak şirket, senarist ve yapımcılar projeden çekildi.

    Bir diğer IDW yapımı Locke and Key’in de Hulu tarafından ekrana taşındığını hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top