Hesabım
    James Corden Komedisinde Başrol Ben Schwartz’ın!

    İngiliz dizisi ‘The Wrong Mans’ ABD ekranına uyarlanıyor

    James Corden ve Bad Robot şirketi, İngiliz komedi dizisi The Wrong Mans’i Amerikan televizyonuna uyarlamak için kolları sıvadı. Showtime’da izleyiciyle buluşacak olan sitcom türündeki yapımın başrolüne Ben Schwartz getirildi.

    Showtime, yarım saatlik bölümlerden oluşacak The Wrong Mans için pilot bölüm onayını verdi. Dizinin senaryosu Corden, Bayton ve Ian Maxtone-Graham tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğu ise orijinal dizide de kamera arkasında olan Jim Field Smith’e emanet edildi.

    The Wrong Mans, aldıkları bir telefon çağrısıyla hayatları değişen iki sıradan ofis çalışanının hikayesini işliyor. Yanlış anlama sonucu, kendilerini beklenmedik bir maceranın içinde bulan iki arkadaş, kendilerini, sevdiklerini ve hatta tüm kasabayı kurtarmak zorunda kalan iki kahramana dönüşür. Anakarakterlerden birine Ben Schwartz hayat veriyor.

    2013’te izleyiciyle buluşan İngiliz yapımı The Wrong Mans, başrollerdeki James Corden ve Mathew Baynton ikilisi tarafından yaratılmıştı. Dizinin ABD versiyonu ise James Corden ve Mathew Baynton’ın yanı sıra ünlü yönetmen ve yapımcı J.J. Abrams’ın yapım şirketi Bad Robot Productions ve Warner Bros. TV tarafından ekrana aktarılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top