Hesabım
    Dear White People'ın 2. Sezon Fragmanı Geldi

    Yeni sezonun prömiyer tarihi de belli oldu

    Netflix komedisi Dear White People’ın ikinci sezonundan yeni bir teaser video yayınlandı. Özellikle eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanan dizinin, yeni sezon bölümleriyle 4 Mayıs’ta Netflix’e geri döneceği açıklandı.

    Çoğunlukla beyaz öğrencilerin gittiği Ivy League Üniversitesi’nde geçen Dear White People, ırksal gerilimler üzerinden kimlik arayışı hikayelerini konu ediniyor. 2014 yapımı filmin kaldığı yerden devam eden yapım, bir grup Winchester Üniversitesi öğrencisinin sosyal adaletsizlik ve önyargılarla dolu bir ortamda hayatlarını şekillendirme arayışlarını mizahi bir dille ele alıyor.

    Dear White People’ın oyuncu kadrosunda Logan Browning, Brandon P. Bell, Antoinette Robertson, DeRon Horton, John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson ve Marque Richardson gibi isimler boy gösteriyor.

    Justin Simien’in yaratıcılığını ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin showrunner koltuğunda Yvette Lee Bowser var. Yürütücü yapımcı tarafında ikiliye Stephanie Allain ve Julia Lebedev eşlik ediyor. Dizinin yapımını ise Netflix adına Lionsgate üstleniyor.

    Netflix
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top