Hesabım
    Westworld Yeni Sezonun Ön Gösterimi Yapıldı

    Digiturk dizinin ilk bölümünü basınla ve hayranlarla buluşturdu..

    Televizyon dünyasındaki en sevilen ve takip edilen dizileri izleyicileri ile buluşturmaya devam eden Digiturk, hayranlarının uzun süredir heyecanla beklediği Westworld’ün 2. sezonunu, dün akşam düzenlenen  ön gösterim etkinliğinde hayranlar ve basınla buluşarak izletti. 

    Başrollerinde Jeffrey Wright, Ed Harris, Evan Rachel Wood gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı, aynı adlı sinema filminden uyarlanan "Westworld" yapay zekanın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Sevenlerinin özlemle beklediği Westworld yeni sezonu ile Amerika yayınıyla aynı anda, 23 Nisan saat 04:00’de Türkçe alt yazılı olarak beIN CONNECT'te izleyicisi ile buluşuyor.

    İlk sezonu ile çok ses getiren, bilimkurguyla western’in bir araya geldiği Westworld, merakla beklenen ikinci sezonuyla Amerika ile aynı anda saat 04:00’te, Türkçe alt yazı seçeneği ile her Pazartesi beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında; akşam 23:00’de ise Türkçe-İngilizce alt yazı ve Türkçe dublaj seçenekleri ile beIN SERIES Sci-Fi’da yayınlanacak. 

    Diziyi izlemeye ilk kez başlayacaklar ya da bir kez daha izlemek isteyenler için, birinci sezonun tüm bölümlerine ise beIN CONNECT’ten ulaşmak mümkün.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top