Hesabım
    'Fi' Dizisinin Parodisi Yapıldı

    “Ti” adlı dizinin İlk bölümü 3 Mayıs'ta yayınlanıyor

    Puhu TV’nin izlenme rekorları kıran Fi dizisinin parodisi yapıldı. İlk bölümü 3 Mayıs’ta yayınlanacak olan Ti adlı dizinin fragmanı da paylaşıldı.

    Mini internet dizisi formatındaki yapım, Fi’nin hikayesini ve karakterlerini tiye alıyor. Örneğin diziden yayınlanan ilk fragmanda Can Manay’ı damacadan su içen "Tan Malay" olarak  görüyoruz. Dizi, takıntılı tipleri, komedi içeren eğlenceli bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor.

    Mini dizi Ti, 10'ar dakikalık bölümler halinde izleyiciyle buluşacak. İnternette yayınlanacak dizinin senaryo ve yönetmen koltuğunda, yaptığı parodi dizilerle tanınan genç yönetmen Evliya Çelebi yer alıyor.

    Evliya Çelebi projenin oluşma aşamasını şu sözlerle aktarıyor: “Fi dizisini çok severek takip ettim.  Çevremdeki arkadaşlarımın Fi oyuncularına benzediğini fark ettiğimde kafamda bir fikir ışığı yandı. Bu projede yapmak istediğimiz şey Fi ile dalga geçmek değil, aksine diziye ve ekibe saygı ve hayranlık duyuyoruz. Onların yaptığı işi tiye almak, dizidekine benzer sahneler çekmek bizim için büyük keyif. İzlediklerinde onların da eğleneceğini düşünüyorum.

    Fi’nin Can Manay, Duru Durulay, Deniz, Eti gibi karakterleri Ti'de Tan Malay, Dudu Dudulay, Enis, Ülker gibi isimlerle karşımıza çıkacak. Oyuncu kadrosunda ise Evliya Çelebi, Ebru Yıldız, İlhan Soner Şalap, Arda Kıral ve Aşkın Çağla Çelebi gibi isimler yer alacak.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top