Hesabım
    Grey’s Anatomy 15. Sezon Onayını Alarak Rekor Kırdı

    ABD televizyonlarının en uzun soluklu dizisi belli oldu

    ABC’nin hit dizisi Grey’s Anatomy 15. sezon onayını almayı başardı. Emektar hastane dizisi böylece Amerika tarihinin en uzun soluklu dizisi unvanını almış oldu.

    Grey’s Anatomy 1952 tarihli komedi dizisi The Adventures of Ozzie and Harriett’e ait olan rekoru kırmayı başardı. Sitcom türündeki yapım 14 sezon boyunca izleyici karşısına çıkmıştı.

    ABC Entertainment’ın genel müdürü Channing Dungey, bu yolculuğun başından beri diziye sadık kalan hayranlara ve sonradan keşfeden yeni nesillere teşekkür ederken Grey’s Anatomy’nin hem kendisinin hem de milyonların kalbinde özel bir yeri olduğunu ifade etti.  

    Halen daha ABC’nin en çok izlenen dizisi sıfatına sahip olan Grey’s Anatomy geçtiğimiz dönemde başrol Ellen Pompeo ile iki yıllık bir anlaşma imzalamıştı. İki emektar oyuncu Jessica Capshaw ve Sarah Drew’un ise 14. sezonun ardından diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Oyuncu kadrosunda başka bir değişiklik olmayacağı haberler arasında.

    Ünlü yapımcı Shonda Rhimes’ın yarattığı Grey’s Anatomy, Grey Sloan Memorial’da görev yapan Meredith Grey ve bir grup doktorun yaşamlarına odaklanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top