Hesabım
    Ash vs. Evil Dead Ekrana Veda Ediyor

    Evil Dead'in devam dizisi final yapıyor

    Bruce Campbell imzalı Ash vs. Evil Dead ekran yolculuğunun sonuna geldi.

    Evil Dead’in devam dizisi olarak yola çıkan komedi türündeki yapım, 29 Nisan’da yayınlanacak final bölümüyle izleyicisine veda edecek.

    Korku ve komedi türlerini bir araya getiren Starz yapımı dizi, filmin arkasındaki isimler Sam Raimi ve Rob Tapert’ın da imzasıyla ekrana taşınıyordu.

    2015’teki prömiyeri esnasında 400 binin üzerinde izleyiciyi televizyonları başına çeken dizi, bu sezonunda sayıyı 170 bine düşürdü.

    Starz’ın iç yapımlarından biri olan Ash vs. Evil Dead, kanalın kararıyla iptal edildi. Bu kararda Starz’ın yeni dizileri Counterpart, Sweetbitter ve Vida’nın etkili olduğu tahmin ediliyor.

    Starz’ın yola devam eden dizileri arasında American Gods, Outlander, Howard's End ve Power gibi yapımlar var. Ash vs. Evil Dead’in dışında iptal ettiği bir diğer dizi ise Survivor's Remorse olmuştu.

    29 Nisan’da yayınlanacak final bölümünde, Ghostbeaters’ın Michigan merkezli bir iblis istilasını durdurmak için atıldıkları macera devam ediyor. Ash ve şirket dünyayı kurtarabilmek için son kez büyük bir savaşa atılıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top