Hesabım
    Lethal Weapon Cephesinde İşler Karıştı; Final İhtimali Doğdu

    Setteki huzursuzluklar dizinin kaderini etkiliyor

    Fox’un sevilen dizilerinden Lethal Weapon’ın başı, başrol oyuncusuyla dertte.

    Söylentilere göre dizinin başrollerinden Clayne Crawford ve kamera arkasındaki sorunlu tavırları, Lethal Weapon’ın geleceğini tehlikeye atıyor. Warner Bros TV’nin imzasıyle ekrana taşınan dizinin bu yüzden yeni sezon onayını alamaması gündemde.

    Deadline’nın haberine göre dizinin başrolündeki Clayne Crawford, çok uzun süredir disiplinsiz tavırları yüzünden sette çeşitli sorunlara yol açıyor. Çevresindekilere duygusal anlamda şiddet uyguladığı söylenen Crawford, çalışma ortamını huzursuz hale getirmekle eleştiriliyor. Bugüne kadar dizinin setinde aktörle birlikte çalışan hem teknik ekip hem de oyuncuların rahatsızlıklarının bu yönde olduğu ortaya çıktı. Crawford ile yaşanan bu sorunların dizinin geleceğini tehdit ettiği söyleniyor.  

    Danny Glover ve Mel Gibson’ın başrollerde yer aldığı orijinal film serisinden uyarlanan dizi, ailesinin ölümünü atlatmaya çalışan polis Martin Riggs ile yakın dönemde kalp krizi geçiren ve daha az stresli bir hayat sürmesi gereken LAPD dedektifi Roger Murtaugh’un maceralarını ekrana taşıyor.

    Konuyla ilgili Fox ve Warner Bros TV cephelerinden henüz açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top