Hesabım
    Tom Clancy’s Jack Ryan 2. Sezon Onayını Kaptı

    Amazon'dan erken bir yeşil ışık geldi

    Amazon, John Krasinski’nin başrolünde ve yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı Tom Clancy’s Jack Ryan’a ikinci sezon onayı verdi.

    Aksiyon türündeki dizinin yeni sezon onayı, dizinin ilk sezon prömiyerinden önce verilmiş oldu. Tom Clancy’s Jack Ryan’ın ilk sezon prömiyeri 31 Ağustos’ta Amazon’un Prime Video platformunda gerçekleşecek.

    İkinci sezonun senaryo ve prodüksiyon hazırlıklarının, showrunner’lar Carlton Cuse ve Graham Roland’ın gözetiminde başladığı anons edildi. Çekimler bu yaz Avrupa ve Güney Amerika’da gerçekleştirilecek.

    Tom Clancy’s Jack Ryan ikinci sezonunda Güney Amerika’da geçecek ve Jack Ryan (Krasinski)’ın bu bölgede atıldığı tehlikeli görevi konu edinecek. James Greer karakterine hayat veren Wendell Pierce ikinci sezon kadrosunda yer alacağı kesinleşen bir diğer isim.

    Amazon, Tom Clancy’s Jack Ryan’ın fragmanını Super Bowl esnasında yayınlamış ve bu reklamın ardından diziyi izleme listelerine ekleyen abone sayısının yüzde 400 artış gösterdiğini açıklamıştı.

    Dizinin yürütücü yapımcısı ve başrolü John Krasinski bu günlerde beyazperdede de adından sıkça söz ettiriyor. Krasinski’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Emily Blunt ile başrolleri paylaştığı A Quiet Place, eleştirmenlerden geçer not alırken gişede de sağlam adımlarla ilerliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top