Hesabım
    Megan Fox’un Ekrandaki Yeni Projesi Belli Oldu

    Yıldız oyuncu Travel Channel ile el sıkıştı

    Travel Channel’ın yeni tarih serisi, ünlü yıldız Megan Fox’un sunumunda gerçekleşiyor. Fox, dört bölümden oluşan serinin ortak yaratıcısı, yürütücü yapımcısı ve sunucusu olarak görev yapacak.

    Mysteries and Myths with Megan Fox adını taşıması planlanan seri, birer saatlik bölümlerden oluşuyor ve izleyiciyi Fox eşliğinde dünya çevresinde epik bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor. Arkeologlardan ve alanında uzman isimlerden kurulu ekipler, tarihi yerlere yaptıkları yolculukta, Amazon kadınları ve Truva Savaşı gibi tarihin en ünlü gizemlerini yeniden masaya yatırıyor.

    Çocukluğundan beri antik kültürlere karşı büyük bir ilgisi olduğunu belirten Megan Fox, insanlık tarihinin büyük bir kısmı üzerinde yeniden çalışılması gerektiğini söylüyor.

    Mysteries and Myths with Megan Fox’un prodüksiyonuna Haziran ayında başlanıyor. Prömiyerin ise yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

    Mysteries and Myths with Megan Fox’un yapımı Los Angeles ve İstanbul merkezli bir şirket olan Karga Seven Pictures tarafından yürütülecek. Serinin yürütücü yapımcılığını ise Megan Fox, Sarah Wetherbee, Emre Şahin, Kelly McPherson, Jason Wolf ve Pete Ritchie üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top