Hesabım
    50 Cent’in Dizisi ‘The Oath’ 2. Sezon Onayını Aldı

    Sony Crackle dizisi yola devam ediyor

    Mart ayında ilk sezon prömiyerini yapan The Oath, ikinci sezon onayını almakta gecikmedi. Curtis “50 Cent” Jackson’ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi, Sony Crackle’ın en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başardı.

    Joe Halpin’in imzasını taşıyan suç dizisi, Sony Crackle’ın yeni orijinal yapımları arasında en çok izleneni oldu. Yeraltı dünyasında yaşanan olayları ele alan dizide, girilmesi çok zor olan ancak başarıldığı takdirde insanların birbirlerini korumak için her şeyi yaptığı gizli çetelerin işleyişleri ele alınıyor.   

    The Oath’un yürütücü yapımcıları arasında 50 Cent’in yanı sıra Dennis Kim, Todd Hoffman, Anne Clements ve Joe Halpin var. Joe Halpin aynı zamanda showrunner koltuğundaki isim.

    Dizinin ilk sezon oyuncu kadrosu Sean Bean, Ryan Kwanten, Cory Hardrict, Katrina Law, Arlen Escarpeta ve J.J. Soria, Elisabeth Röhm, Michael Malarkey, Eve Mauro, Kwame Patterson ve Linda Purl gibi isimlerden oluşuyor.

    Teknoloji devi Sony’nin dijital içerik platformu olan Sony Crackle, yakın dönemde üç orijinal dizisine yeni sezon onayı vermiş oldu. Bunlardan ilki, üçüncü sezon onayını alan StartUp, diğeri ise ikinci sezon onayını alan Snatch dizisiydi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top