Hesabım
    ‘Here and Now’ Ekrana Veda Ediyor

    HBO dizisi için yolun sonu göründü

    Oscarlı Alan Ball’un dizisi Here and Now, ikinci sezon onayını almayı başaramadı. HBO’da yayınlanan dizi, ilk sezon finalini yaptıktan on gün sonra HBO tarafından iptal edildi.

    Tim Robbins ve Holly Hunter’ın başrollerini paylaştığı dizi, eleştirmenlerden iyi eleştiriler almış ve yayınlandığı günlerde 300 bin izleyiciyi ekran başına çekmeyi başarmıştı.

    Günümüz Amerikasında geçen insan hikayelerini ele alan Here and Now bir felsefe profesörü, eşi, Vietnam ve Kolombiya’dan evlat edindikleri çocukları ve kendi biyolojik çocuklarından oluşan çok geniş bir ailenin hayatına odaklanmıştı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Jerrika Hinton, Daniel Zovatto, Raymond Lee, Sosie Bacon, Andy Bean, Joe Williamson ve Peter Macdissi gibi isimler de boy gösteriyor. Yürütücü yapımcı tarafında ise Ball’un yanında Peter Macdissi ve David Knoller’i görüyoruz.

    Here and Now’ın yaratıcısı Alan Ball, ekranın unutulmaz klasikleri True Blood ve Six Feet Under’a imzasını atmıştı. Ball aynı zamanda Banshee’nin de yürütücü yapımcılarındandı.

    HBO’nun yakın dönemde yeni sezon onayını verdiği diziler arasında True Detective, Big Little Lies ve The Deuce gibi hit yapımlar var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top