Hesabım
    Narcos’un Yaratıcılarının Yeni Dizisinde Başrol Forest Whitaker’ın!

    ‘Godfather of Harlem’ Epix’te yayınlanacak

    Narcos’un yaratıcılarından Chris Brancato ve Paul Eckstein’ın imzasını taşıyan Godfather of Harlem, başrolüne ünlü oyuncu Forest Whitaker’ı getirdi.

    Epix tarafından ilk sezon onayı verilen Godfather of Harlem’in senaryosu Brancato ve Eckstein ikilisinin imzasını taşıyor. On bölümden oluşan suç dizisi, ünlü mafya lideri Bumpy Johnson’ın gerçek hayat hikayesini ekrana taşıyacak. Bumpy Johnson karakterine Forest Whitaker hayat verecek.

    Godfather of Harlem’in hikayesi 1960’lı yılların Amerikasında geçiyor. On yıllık hapis cezasının ardından yeniden sokaklara dönen mafya lideri Bumpy Johnson, yokluğunda sokakların bir hayli değişmiş olduğunu fark eder. Bir zamanlar hüküm sürdüğü mahalle artık İtalyan mafyasının elindedir. Ancak Bumpy kaybettiklerini geri almaya kararlıdır. İtalyan aileye savaş açan suç lordu, bu yolda en büyük yardımı radikal rahip Malcolm X’ten alacaktır.

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Whitaker, Eckstein, Nina Yang Bongiovi, James Acheson ve Markuann Smith gibi isimler üstlenirken showrunner koltuğunda Brancato var.

    Godfather of Harlem’in çekimlerine bu yılın sonlarında başlanacak; prömiyerin ise önümüzdeki yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top