Hesabım
    Lauren Cohan ‘The Walking Dead’e Geri Dönüyor

    Dokuzuncu sezon kadrosuna katıldı

    The Walking Dead’de Maggie Green karakterine hayat veren Lauren Cohan, dokuzuncu sezonda da oyuncu kadrosunda yer alacak.

    CinemaCon etkinliğinde Entertainment Weekly’e konuşan Cohan “Geri dönüyorum” dedi ve ekledi: “Maggie’nin daha anlatacak çok fazla şeyi var.

    Cohan’ın dokuzuncu sezonda ne kadar görüneceği ise netleşmiş durumda. Başarılı aktris AMC ile imzaladığı kontrata göre sezonun ilk yarısının altı bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

    Lauren Cohan ve AMC arasındaki maaş anlaşmazlığı uzun bir süre gündemi meşgul etmişti. Cohan’ın sonrasında ABC dizisi Whiskey Cavalier’nin pilot bölümüne dahil olması, oyuncunun The Walking Dead defterini kapattığı yönünde yorumlanmıştı. Andrew Lincoln ve Norman Reedus dokuzuncu sezon kontratlarını imzalayan diğer isimler arasında.

    Geçtiğimiz haftalarda sekizinci sezon finalini gerçekleştiren dizi, yeni sezon çekimlerine önümüzdeki ay başlıyor.

    Robert Kirkman’ın ünlü çizgi romanından uyarlanan dizinin başlıca rollerinde Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam ve Ross Marquand gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top