Hesabım
    Stranger Things’in 3. Sezonuyla İlgili Özel Bir Video Yayınlandı

    Prodüksiyonun başladığı videoyla duyuruldu

    Netflix’in hit dizisi Stranger Things, merakla beklenen üçüncü sezon için hazırlıklara başladı. Netflix, yeni sezonun prodüksiyonunun başladığını özel bir videoyla duyurdu.

    Duffer Kardeşlerin imzasını taşıyan ve yayınlandıktan kısa bir sürede dünya çapında fenomene dönüşen Stranger Things, üçüncü sezonda hikayeye kaldığı yerden devam edecek. İkinci sezondaki olayların hemen bir yıl sonrasında geçecek olan yeni hikaye, hayranlarını 1985 yılının yaz aylarına götürecek.

    Stranger Things üçüncü sezonda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Cara Buono, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Dacre Montgomery ve Sadie Sink’ten oluşan oyuncu kadrosunu koruyor. Netflix içerik müdürü Ted Sarandos geçtiğimiz hafta Roma’da yapılan etkinlikte yeni sezon kadrosuna Cary Elwes ve Jake Busey’in de eklendiğini açıklamıştı.

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Duffer Kardeşler, Shawn Levy Dan Cohen ve Iain Patterson üstleniyor.

    Stranger Things’in, merakla beklenen üçüncü sezonunda nasıl bir maceraya ev sahipliği yapacağı açıklanmış değil. Üçüncü sezonun yayın tarihi de belirsizliğini korumaya devam ediyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top