Hesabım
    Sarah Chalke ‘Friends From College’ın İkinci Sezonunda!

    Netflix komedisine yeni bir karakter eklendi

    Netflix’te izleyici karşısına çıkan komedi dizisi Friends from College, ikinci​​ sezon kadrosuna Sarah Chalke’yi ekledi. 

    Friends from College, 40’lı yaşlarına yaklaşan bir arkadaş grubunun arasında gelişen karmaşık ilişkileri konu ediniyor. İkinci sezon sekiz bölümden oluşuyor. 

    Sarah Chalke dizide Merrill Morgan adlı karaktere hayat verecek. Oğlunu tek başına büyüten özgüvenli ve başarılı bir kadın olan Sarah, bir dönem üniversitede Nick Ames ile sevgili olmuştur. Sezonun ilk bölümünde ikili bir partide tekrar bir araya gelir ve herkes ikisinin birbirleri için yaratıldığına karar verir. Ancak Nick o kadar da emin değildir.

    Nicholas Stoller ve Francesca Delbanco’nun imzasıyla ekrana taşınan dizinin oyuncu kadrosunda Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Annie Parisse, Nat Faxon, Fred Savage ve Jae Suh Park gibi isimler boy gösteriyor.

    Roseanne’den tanıdığımız Chalke daha önce Cobie Smulders’ın başrolünde yer aldığı bir diğer dizi How I Met Your Mother’da da rol almıştı. Aktris ayrıca ABC’nin popüler komedi dizisi Scrubs’ınnda kadrosundaydı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top