Hesabım
    Tremors Projesi Rafa Kalktı

    SyFy uyarlaması hayata geçemeyecek

    1990 yapımı kült filmden uyarlanan Tremors, ekran izleyicisiyle buluşamayacak. Flmde olduğu gibi Kevin Bacon’ın başrolünde yer aldığı dizi projesi Syfy tarafından iptal edildi.

    Tremors’ın uyarlanacağı haberi, kült filmin hayranları tarafından heyecanla karşılanmıştı. İptal kararı ise başta Kevin Bacon olmak üzere herkeste hayal kırıklığı yarattı. Bacon, Instagram’dan yayınladığı paylaşımda kendisinin harika bulduğu pilot bölüm senaryosunun kanal tarafından beğenilmediğini ve bu yüzden devam edilmeyeceğini söyledi. 

    Andrew Miller’ın kaleme aldığı Tremors, 25 yıl önce Graboid saldırısına uğrayan ve Kevin Bacon’ın canlandırdığı Valentine McKee sayesinde hayatta kalan Perfection kasabasında geçiyor. Kasaba yıllar sonra yine aynı tehlikeyle karşılaştığında herkesin tek umudu Valentine olur. Ne var ki Valentine’nin çözmesi gereken çok daha büyük kişisel sorunları vardır...

    Tremors uyarlamasının pilot bölümünde senaryoyu Andrew Miller kaleme aldı. Yönetmen koltuğu için Vincenzo Natali ile anlaşılmıştı. Oyuncu kadrosu Bacon’ın yanı sıra orijinal filmden Fred Ward’a da yer verecekti. Projenin oyuncu kadrosunda yer alacağı kesinleşen diğer isimler arasında Hunter Parrish, Ebonée Noel, Brandon Jay McLaren ve Haley Tju vardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top