Hesabım
    Humans’ın 3. Sezonundan İlk Bakış Videosu Geldi

    5 Haziran’da geri dönüyor

    AMC'nin sevilen bilimkurgusu Humans, üçüncü sezon prömiyeri için gün sayıyor. 5 Haziran’da ekrandaki yerini geri almaya hazırlanan diziden ilk bakış videosu yayınlandı.

    Politik kaosun ve etik karmaşaların hüküm sürdüğü bir atmosferde geçen Humans’ın üçüncü sezonu sekiz bölümden oluşuyor. Teknolojik gelişmelerin insan hayatı üzerindeki etkilerini ekrana taşıyan dizinin yeni sezonunda, baskılanan Synth toplumu, tüm olumsuzluklara rağmen hayatta kalmaya ve insanlarla barış içinde olmaya çalışacak. Ancak toplumun içerisinde yeni çatlakların oluşması düzeni yerle bir edecek.

    Humans’ın üçüncü sezonunda Gemma Chan, Katherine Parkinson, Tom Goodman-Hill, Emily Berrington, Colin Morgan, Ivanno Jeremiah ve Ruth Bradley rollerine geri dönerken Mark Bonnar, Neil Sommer rolüyle kadroya yeni katılan isimlerden oldu.

    Humans, Lars Lundström imzalı popüler İsveç dizisi Real Humans’tan uyarlanıyor. Dizinin senaryosunu Sam Vincent ve Jonathan Brackley ikilisi kaleme alırken yürütücü yapımcılığını Derek Wax, Emma Kingsman-Lloyd, Sam Vincent, Jonathan Brackley, Lars Lundstrom, Henrik Widman, Vicki Delow, Beth Willis, Simon Maxwell ve Kristin Jones gibi isimler üstleniyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top