Hesabım
    American Gods’ın 2. Sezon Prodüksiyonu Başladı

    Setten ilk görsel yayınlandı

    Starz’ın Neil Gaiman uyarlaması American Gods ikinci sezon hazırlıklarına başladı ve geçtiğimiz hafta Wisconsin’de başlayan çekimlerden ilk kare geldi. Görselde yapımcı Gaiman olmak üzere oyuncu kadrosu ve yapımcılar yer alıyor.

    Neil Gaiman imzalı fantastik romandan uyarlanan American Gods'ın ikinci sezonu bir saatlik sekiz bölümden oluşacak ve 2019 içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

    Dizinin oyuncu kadrosu Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Orlando Jones, Yetide Badaki, Bruce Langley, Crispin Glover, Cloris Leachman, Peter Stormare, Mousa Kraish, Omid Abtahi, Chris Obi ve Demore Barnes gibi isimlerden kurulu.

    Ödüllü roman American Gods, eski ve yeni tanrılar arasındaki savaşı, eski bir suçlu olan Shadow Moon ile korumalığını yaptığı Mr. Wednesday’in hikayesi üzerinden ele alıyor.

    Jesse Alexander’in showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı American Gods’ın yürütücü yapımcıları arasında Stefanie Berk, Neil Gaiman, Ian McShane, Craig Cegielski ve Scott Hornbacher gibi isimler var. Dizinin prömiyer bölümünü Star Trek Discovery ve Hannibal’dan tanıdığımız Chris Byrne yönetiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top