Hesabım
    Paulo Coelho Romanları Ekrana Uyarlanıyor

    Simyacı’nın yazarı televizyon izleyicisiyle buluşacak

    American Gods’ın yapım şirketi, dünyaca ünlü Simyacı’nın yazarı Paulo Coelho’nun romanlarını ekrana ilk kez taşımak için hazırlıklara başladı.

    FremantleMedia North America, Random House Studio ve Dancing Ledge Productions iş birliğinde ekrana uyarlanacak dizi, Coelho’nun romanlarından uyarlanan ilk yapım olacak.

    Şirketler ve yazar arasında imzalanan özel anlaşmaya göre dizi, Coelho’nun Şeytan ve Genç Kadın, Brida, Portobello Cadısı gibi Harper Collins basımı romanlarındaki konulardan ve karakterlerden uyarlanacak.

    Coelho ismi henüz belli olmayan dizinin proje aşamasında aktif olarak yer alıyor. Dizinin showrunner koltuğu için arayışlar sürüyor.

    Uyarlama yapım, kendini keşfetmeye çalışan genç bir rahibin çıktığı yolculuğu takip edecek. Peşindeki kiliseden, kanun güçlerinden ve tehlikeli aileden kaçan rahip, gizemli güçleri yüzünden CIA’in de dikkatini çeker.

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Dante Di Loreto, Peter Gethers, Laurence Bowen üstleniyor.

    Simyacı romanıyla dünya çapında 200 milyondan fazla okura ulaşan Coelho sosyal medyada da en etkili isimlerden biri.Yazar 2015’te WorldPost/GDI Global Thought Leaders Index adlı listede Papa Francis’in ardından gelerek dünyanın en ilham verici ikinci kişisi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top