Hesabım
    Empire 5. Sezon Onayını Aldı

    Fox’un sevilen dizisi yola devam ediyor

    Lee Daniels ve Danny Strong’un imzasıyla ekrana taşınan Empire, beşinci sezonuyla ekranlardaki yerini korumaya devam edecek.

    Prömiyer yaptığı 2015 yılından beri kanalın en popüler yapımlarından biri olan ve eleştirmenler tarafında da sınıfı geçen Empire, total izleyici ve 18-49 grubunda Fox’un en çok reyting toplayan ikinci dizisi konumunda.

    Empire’ın prodüksiyonu Imagine Television ve 20th Century Fox TV iş birliğinde gerçekleşiyor. Terrence Howard ve Taraji P. Henson başrollerdeki yerlerini korumaya devam ederken bu sezonun ortasında gelen Brett Mahoney showrunner koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Yürütücü yapımcı tarafında Mahoney’e Lee Daniels, Danny Strong, Brian Grazer, Francie Calfo, Sanaa Hamri, Dennis Hammer ve Ilene Chaiken eşlik ediyor.

    Nihayet birlikte olmayı başaran Lyon ailesi, dördüncü sezonda da beladan uzak kalamıyor; aile fertleri, kendilerini zorlu bir yol ayrımında buluyor. Patlamada yaralandıktan sonra üç ay komada kalan Lucious, sonunda gözlerini açar ve şirketi oğluna devrettiği için gerçek mutluluğa erişeceğini düşünse de bir Empire dünyası klasiği olarak işler beklendiği gibi gitmez.

    Ödüllü aktör Forest Whitaker'ın da yer aldığı Empire'ın dördüncü sezonu, Türkiye'de FOXLIFE ekranlarında yayınlanıyor.

    Fox’un yeni sezon onayı verdiği diğer dizileri arasında 9-1-1, The Gifted ve The Orville var. Star, Lethal Weapon, Gotham ve Lucifer’ın geleceği ise henüz netleşmiş değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top