Hesabım
    Arrow'da Beklenmedik Bir Veda Daha!

    Quentin Lance diziden ayrılıyor mu?

    Geçtiğimiz günlerde Willa Holland’ın vedasıyla sarsılan Arrow, başlıca karakterlerinden birine daha veda ediyor. Entertainment Weekly’de çıkan haberde, dizinin başladığı ilk günden bu yana Quentin Lance karakterine hayat veren Paul Blackthorne’un altıncı sezonun sonunda diziden ayrılacağı öne sürüldü.

    Willa Holland’ın canlandırdığı Thea Queen’in vedasının ardından Quentin Lance’in de gemiden ayrılması, hayranlar arasında şaşkınlık yarattı.

    Öte yandan altıncı sezonun Arrow oyuncu kadrosu için kontratların yenilendiği dönem olduğu ve bu nedenle şimdiye dek iki ayrılığın yaşandığı belirtildi. Quentin Lance karakterinin Arrow evreninden nasıl çıkarılacağı ise şimdiden büyük merak konusu.

    DC’nin ünlü karakterlerinden uyarlanan Arrow’un başlıca rollerinde Stephen Amell, David Ramse, Emily Bett Rickards, John Barrowman, Paul Blackthorne, Manu Bennett, Liam Hall, Juliana Harkavy, David Nykl ve Michael Emerson gibi isimler boy göstermeye devam ediyor.

    Bonanza Productions Inc., Berlanti Productions ve Warner Bros. Television imzasıyla ekrana aktarılan dizinin yürütücü yapımcı tarafında ise Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Wendy Mericle ve Sarah Schechter görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top