Hesabım
    Castle Rock’ın Prömiyer Tarihi Yeni Bir Fragmanla Duyuruldu

    25 Temmuz’da izleyiciyle buluşuyor

    Hulu’nun merakla beklenen Stephen King uyarlaması Castle Rock, yeni fragmanını görücüye çıkardı. Yeni resmi fragmanla birlikte dizinin 25 Temmuz’da prömiyer yapacağı da açıklandı.

    Stephen King evreninden ilhamla ekrana taşınan Castle Rock, yazarın unutulmaz romanlarından karakterleri, mekanları ve hikayeleri bir araya getiriyor. Dizinin hikayesi, Cujo, The Dark Half, IT ve Needful Things gibi eserlerinde karşılaştığımız kurgusal Maine kasabasında geçiyor.

    Castle Rock’ın oyuncu kadrosunda başlıca rolleri André Holland, Melanie Lynskey, Sissy Spacek, Bill Skarsgård, Jane Levy ve Scott Glenn üstleniyor. Kadrodaki oyunculardan üçü, kariyerlerinde başka Stephen King uyarlamalarında boy göstermişti. Sissy Spacek unutulmaz film Carrie'deki performansıyla hafızalara kazınırken, Melanie Lynskey’i Rose Red adlı mini dizide, Bill Skarsgård’ı ise gişe rekortmeni It’te izlemiştik.

    Sam Shaw ve Dustin Thomason ikilisinin yarattığı dizi Bad Robot Productions ve Warner Bros. Television iş birliğinde ekrana taşınıyor. Castle Rock’ın yürütücü yapımcılığını J.J. Abrams, Ben Stephenson ve Liz Glotzer üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top