Hesabım
    The Crown: Jason Watkins ve Helena Bonham Carter Kadroya Katıldı

    Yeni Harold Wilson ve Prenses Margaret belli oldu

    Netflix’in popüler dönem dizisi The Crown, üçüncü sezonunda yenilenen oyuncu kadrosuna iki yeni ismi daha ekledi. Bunlardan ilki olan Jason Watkins, eski İngiltere Başbakanı Harold Wilson rolüyle diziye dahil oldu. Dizinin sevilen karakterlerinden Prenses Margaret’a ise ünlü aktris Helena Bonham Carter’ın hayat vereceği kesinleşti.

    Helena Bonham Carter, Prenses Margaret karakterini iki sezondur karaktere hayat veren Vanessa Kirby’den teslim alacak. Carter bu gelişmeyle ilgili olarak hem Prenses’i hakkıyla canlandırmanın hem de Vanessa Kirby’nin oyunculuğunu devam ettirmenin son derece zorlayıcı olacağını söyledi.

    Dizinin yenilenen üçüncü sezon kadrosunun başrollerinde, bayrağı Claire Foy’dan devralan Olivia Colman ile Matt Smith’in yerine gelen Tobias Menzies var. Oyuncu değişimlerinin, karakterlerin olgunluk dönemlerini daha iyi yansıtmak için yapıldığı açıklanmıştı.

    Peter Morgan’ın imzasını taşıyan The Crown, İkinci Dünya Savaşı’nın ardından Kraliçe II. Elizabeth’in hükümdarlığında Birleşik Krallık’ta yaşananları ekrana taşıyor. Dizinin ikinci sezonu Aralık başında Netflix’te prömiyer yapmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top