Hesabım
    Last Man Standing Geri mi Dönüyor?

    Tim Allen’lı diziden sürpriz hamle

    Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden ABC dizisi Last Man Standing, televizyon ekranlarına geri dönmeyi planlıyor. Başrolünde Tim Allen’a yer veren ve altı sezon boyunca izleyici karşısına çıkan dizinin devamı için 20th Century Fox TV ile kardeş şirketi Fox Broadcasting Co. görüşmeye başladı.

    Deadline’nın haberine göre şirket, dizinin başrolü ve yürütücü yapımcısı Tim Allen ile anlaşmak üzere. Bu esnada dizinin diğer oyuncularıyla ve teknik ekibiyle görüşmeler devam ediyor. Dizinin yedinci sezon olasılığı gitgide artıyor.

    Last Man Standing’in geçtiğimiz Mayıs ayında ABC tarafından iptal edilmesinin ardından Fox devreye girse de dizi kanalın planlamasına uymamıştı. Bir başka televizyon kanalı CMT’den de benzer bir hamle gelmişti. Öte yandan iptal kararı dizinin hayranlarından büyük tepki toplamıştı.

    Last Man Standing, Mike Baxter karakterinin ve ailesinin gündelik hayatını ekrana yansıtıyor. Açıkhava sporları malzemesi satan bir mağazanın pazarlama müdürü olan Mike'ın eşi Vanessa'nın işyerinde terfi etmesinin ardından Mike, evde daha çok zaman geçirmeye başlar. Ancak Mike'ın üç kızı Kristin, Mandy ve Eva eski kafalı babalarının evin yönetimini devralmasına, Mike da kadınların dünyasına girmeye hazır değillerdir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top