Hesabım
    ‘The 100’ Altıncı Sezon Onayını Kaptı

    Merakla beklenen karar geldi

    Kass Morgan imzalı romanlardan uyarlanan The 100, altıncı sezonuyla ekranlardaki yerini koruyacak. CW dizisinin beşinci sezonu iki hafta önce prömiyer yapmıştı.

    Geçtiğimiz ay 10 ​​dizisine birden yeni sezon onayı veren CW, eski dizilerinden The 100 ve iZombie’nin geleceğini muallakta bırakmıştı. The 100 toplamda 2.1 milyon izleyiciyi ekrana çekerek 1.3 milyonluk iZombie’den daha çok reyting topluyor. iZombie’nin kaderi ise CW’nun pilot bölüm onayı verdiği dizilere göre belli olacak.

    Dizinin başlıca rollerinde Eliza Taylor, Paige Turco, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Henry Ian Cusick ve Tasya Teles yer alıyor.

    Alloy Entertainment, Warner Bros Television ve CBS Television Stüdyoları imzasıyla ekrana taşınan dizinin yürütücü yapımcılığını Jason Rothenberg ve Leslie Morgenstein üstleniyor.

    CW’nun geçtiğimiz ay yeni sezon onayı verdiği diziler arasında Arrow, Black Lightning, Crazy Ex-Girlfriend, DC’s Legends of Tomorrow, Dynasty, The Flash, Jane the Virgin, Riverdale, Supergirl ve Supernatural da var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top